Polttopuut Kangasniemeltä - TMI Kimmo Hokkanen

Polttopuut

Edulliset ja laadukkaat polttopuut Kangasniemeltä Etelä-Savon alueelle

Tmi Kimmo Hokkanen | Kangasniemi 

Lämmintä tehoa ja suomalaisen puun tuoksua! Tmi Kimmo Hokkanen valmistaa ja myy korkealaatuista polttopuuta Kangasniemellä, ja toimittaa sen sovitussa aikataulussa myös lähialueille. Kuljetamme polttopuut tarvittaessa suoraan kotiovelle.

Polttopuu myydään irtotavarana tai säkkipakattuna asiakkaan toiveen mukaan. Isommista eristä teemme mielellämme tarjouksen.

Pitkä kokemuksemme on opettanut meille ensiluokkaisen polttopuiden valmistuksen, jossa emme tingi myöskään kuivauksesta. Kuivasta puusta saa hyödynnettyä parhaan mahdollisen lämpöarvon kodin tai esimerkiksi kesämökin lämmitykseen.

Ota yhteyttä!

Tmi Hokkanen toimittaa takuuvarmasti kuivan puun

Puut hinnoitellaan irtokuutioina ja pakataan joko irtotavarana tai säkitettyinä. Jätä meille yhteydenottopyyntö tai soita suoraan numeroon 050 3023 656, niin valitsemme sinulle sopiva polttopuulajin, erän ja toimitustavan.

Klapivalikoimamme

  • Koivuklapi 33cm
  • Sekaklapi 33 cm
  • Uunipuu 50cm
  • Leppäklapi 33cm 

Koivuklapi on suosittua ja kuivaa polttopuuta, jota käytetään ennen kaikkea sen tiheyden ansiosta. Mitä tiheämpää puu on, sitä suurempi sen ominaispaino on, mikä tarkoittaa myös suurempaa energiamäärää, eli käytännössä parempaa palamista.

Sekaklapimme sisältävät usein mäntyä ja leppää sekä muita puulajeja. Vaikka koivu on säilyttänyt suosionsa ominaisuuksiensa ja saatavuutensa ansiosta, on sekaklapi usein koivua vähänokisempi valinta.

Tmi Kimmo Hokkanen toimittaa myös uunipuut ja leppäklapit tarvittaessa kotiovelle. Leppäklapit ovat monikäyttöisiä, ja ne soveltuvat esimerkiksi savusaunan lämmitykseen lepän persoonallisen aromin ansiosta. 

Tmi Kimmo Hokkanen neuvoo oikean klapivalinnan tekemisessä. Kerro, missä puun tulisi palaa ja kuinka pitkään, niin me teemme tarjouksen.

Ota yhteyttä!

Hokkasen vinkit polttopuiden pinoamiseen ja säilytykseen

Tmi Kimmo Hokkanen toimittaa polttopuut tarvittaessa kotiinkuljetettuna Kangasniemellä ja lähiseudulla, muun muassa Hankasalmella, Mikkelissä ja Hirvensalmella.

Kun lasti on pihassasi, on aika pinota se oikein ja huolehtia ensiluokkaisen kuivan puun säilytyksestä. Tee polttopuupino paikalle, johon tuulee sopivasti ja johon myös aurinko pääsee paistamaan. Näin voit varmistua siitä, että puiden kuivuus säilyy eikä kosteus tiivisty niihin.

Kokoa pinon pohjalle yhdet puut sen suuntaisesti kuin muut pinottavat puut tulevat. Tämän jälkeen asetetaan pitkittäispuut, joiden päälle polttopuut lopulta kasataan. Kimmo Hokkanen suosittelee huolehtimaan siitä, että pinon ja maapohjan välillä on ainakin 15 senttiä väliä tuulettumisen takaamiseksi. Muista asettaa klapit pinoon aina halkaistu puoli ylöspäin, niin vesi pääsee valumaan tarvittaessa pois.

Polttopuut kannattaa säilyttää talvella liiterissä, joka suojaa niitä sateelta ja alati vaihtuvilta sääolosuhteilta. Säilöön siirtäminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin syksyllä, ettei kosteusvaurioita pääse syntymään.

Tmi Kimmo Hokkasen toimittamat puut ovat korkealaatuisia ja varmasti kuivia, mutta suosittelemme silti asianmukaista säilytystä suurien erin käyttöiän takaamiseksi. 

Kuiva puu palaa hyvin eikä siitä irtoa hengitysteitä ärsyttäviä hiukkasia. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »

Tmi Hokkanen on käytettävissäsi Kangasniemellä ja lähiseudulla,

Kun tarvitset ammattimaista, hyvin suunniteltua ja tehokasta kuljetuspalvelua puujätteelle.

Pyydä tarjous