Traktorityöt Kangasniemeltä - TMI Kimmo Hokkanen

TRAKTORITYÖT

Traktorityöt talvikunnossapidosta kuljetuspalveluihin Kangasniemellä

Tmi Kimmo Hokkanen | Kangasniemi ja lähikunnat

Tmi Hokkanen suorittaa traktorityöt jämerällä kalustolla, joka hoitaa tehokkaasti lumenauraukset, puiden ja risujen ajot sekä muut kuljetukset tarpeen mukaan. Ammattilaisen tekemä traktoriajo on vaivaton valinta lumen ja puujätteen pois kuljetukseen.

Palvelemme lumitöissä ja kuljetuksissa Kangasniemeä ja sen lähialueita, kuten Hankasalmea, Hirvensalmea, Pieksämäkeä ja Mikkeliä.

Lumenauraus koneellisesti on tehokas vaihtoehto omakotitaloasujalle

Lumivalli kuin tunturi pihatien päässä! Miten tässä näin kävi?

Lumenaurauksella huolehditaan teiden ja pihojen talvikunnossapidosta. Koneellinen auraus hoitaa lumenluonnin näppärästi, jolloin tiet ja kiinteistöt pysyvät turvallisina ja vaivattomina liikkua Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Hoidamme myös auratun lumen pois kuljettamisen, mikä takaa sen, ettei asiakkaan tarvitse huolehtia pihaa ja teitä reunustavista kasoista, jotka kasvavat talven edetessä. Lumenauraus kannattaa tilata myös silloin, jos aura-auto on jättänyt häiritsevän lumivallin pihatien päähän tai liittymään. Tonttiliittymien ja pihateiden kunnossapito kuuluu lain mukaan talvella asukkaille. 

Tmi Kimmo Hokkanen suorittaa ammattitaitoisesti ja tehokkaasti lumenaurauspalvelut sisältäen lumen poisviennin.

Ota yhteyttä »

Puiden ja risujen ajot ovat osa teiden ja metsien kunnossapitoa

Heiluiko metsuri tontilla puiden kimpussa? Kokiko tonttisi tihein metsätilkku harvennustalkoot?

Tmi Kimmo Hokkanen hoitaa traktorilla myös puiden ja risujen ajot noutamalla puujätteen aina sovitusta paikasta, kuten pellonreunoilta, tonteilta ja metsäalueilta. Tilavaan kalustoomme saamme mahtumaan yhdellä kertaa huolellisella kuormauksella pois kuljetettavaa puujätettä suuria määriä, mikä on myös tae kustannustehokkaasta ratkaisusta asiakkaalle.

Ammattimaisesti suoritettu puiden ja risujen ajo on tärkeä osa teiden, tonttia ja metsien kunnossapitoa. Kasaantuessaan puut ja risut vievät kasvutilaa metsistä ja voivat aiheuttaa onnettomuuksia teillä. Tontilla risut vaikuttavat pihan sommitteluun vieden turhaa tilaa, ja pahimmillaan ne haittaavat talvella auraamista.

Teemme aina kilpailukykyisen tarjouksen. Puun, oksien ja risujen kuljetuspalvelun hinnoitteluun vaikuttavat niiden määrä ja vaadittavat ajomatkat. Huolehdimme puujätteen asianmukaisesti kierrättämisestä.

Tmi Hokkanen on käytettävissäsi Kangasniemellä ja lähiseudulla, kun tarvitset ammattimaista, hyvin suunniteltua ja tehokasta kuljetuspalvelua puujätteelle. 

Pyydä tarjous »

Tmi Hokkanen on käytettävissäsi Kangasniemellä ja lähiseudulla,

Kun tarvitset ammattimaista, hyvin suunniteltua ja tehokasta kuljetuspalvelua puujätteelle.

Pyydä tarjous